Показать сообщение отдельно
Старый 09.11.2017, 14:13   #157
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Руки и грядки

Цитата:
Сообщение от кейн Посмотреть сообщение
кремом "Дбайлива доярочка"
я теж прихильниця кремів для вимені. До цього був ще Бурьонка, але він більше схожий на мазь - твердий, слоїться на жир і воду, наноситься важче і довго руки масні. Але ж допомагав!
Я такий собі огородник-садовод, все роблю "не як у людей". Наприклад не полю, а вириваю бур'яни, при чому коли вони уже досить великі. Додати ще те що я всього рік хазяйную на землі яка майже 10 років запускалась, то тут бур'яни пруть зі всіх щілин і вони більше і сильніші за мене. Так що від постійного виривання гидоти у мене вся бокова поверхня вказівних пальців нагадувала наждачку з глибокими тріщинами. Бурьонка допомагала за 1-2 дня, а якби регулярно не забувала користуватись то може б і тріщин не було.
Доярочку я взяла тільки ось уже в кінці вересня, мені сподобалось що набагато приємніша консистенція - легкий крем, який швидко всотується і уже через 10 хвилин можна шось робити руками. Шкіра, звісно, м'якенька стала. Але на тріщинах і сильних пошкодженнях ще не перевіряла його.
Проводила експеримент - намазала собакам 1 лапку, бо в них подушечки дуже шершаві вже були, то намазана лапка набагато приємніша і м'якіша уже кілька днів

А з рукавичками у мене біда, при тому шо дуже проблемна шкіра рук - резинові будь-які я не виношу, та і нитяні мені заважають. Не люблю працювати в рукавичках Купила навесні на алі перчатки з кігтиками, ними і садила весь город, і в квіточках рилась.

Сподобались вони мені і алергії не викликали, задоволена. Але все одно такі роботи як проривати бур'яни по пояс - без рукавичок, а потім мажусь ветеринарними кремами.
Pixie вне форума  
6 пользователя(ей) сказали cпасибо:
apple1210 (09.11.2017), flowerss (09.11.2017), Senpolia (13.11.2017), Zaja (10.11.2017), Деметра (10.11.2017), Йожкинкот (11.11.2017)