Показать сообщение отдельно
Старый 07.11.2017, 23:11   #2358
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Художественные фильмы, которые стоит посмотреть и "мыло" для отвлечься..

це той що Життя і мета собаки? По опису наче він. Я теж отримала величезне задоволення від цього фільму, давно не бачила таких добрих і душевних фільмів без всяких підтекстів і інтриг. Просто любов, дружба і відданість. Дуже кльове

Цитата:
Сообщение от MixaP Посмотреть сообщение
Поки не наважився, хтось навіть від перегляду трейлера плакав
я чесно скажу - плакала. Ми минулим літом після дуже тяжкого перебігу хвороби втратили цуценя вівчарки, це була моя перша собака і ми робили все можливе щоб врятувати її, тому коли дивилась фільм, а там ще й вівчарка була, то я умилась сльозами.
Але з Хатіко не порівняти, бо я його дивилась ще коли про собаку тільки мріяла і ніколи не мала, але ридала так над фільмом, шо чоловік аж перелякався. Потім казав шо вже думав тягти мене під душ чи хлюпнути водою, шоб привести до тями Це при тому шо я не така вже й тонкосльоза, на любовних драмах не плачу. Але Хатіко мені просто вивернув всю душу, не знаю чому. При цьому дуже мені сподобався але я не знаю чи наважусь колись його ще раз подивитись.

Последний раз редактировалось Pixie; 07.11.2017 в 23:16.
Pixie вне форума  
6 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Annetta (08.11.2017), did_Panas (08.11.2017), flowerss (07.11.2017), MixaP (08.11.2017), ruden (08.11.2017), Zaja (07.11.2017)