Показать сообщение отдельно
Старый 04.11.2017, 13:09   #2350
Pixie
Местный

Поблагодарили 7,121 раз(а) в 1,081 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Художественные фильмы, которые стоит посмотреть и "мыло" для отвлечься..

ми з чоловіком фанати серіалів. Є ті шо дивимось разом, є мої і є його :) Наприклад Батьківщину (Homeland) він дивиться сам, я таке не люблю.

Ділюсь в першу чергу "своїм" із останнього. Це більше дівчачі серіали. Я дуже люблю історичні костюмовані драми, переважно британські, наприклад еталон - Абатство Даунтон, Тюдори, Біла королева і т.д.

Серіал Вікторія - про ту саму королеву Вікторію, її життя від сходження на престол і поки що десь до 30 років. Цікавий, чудові актори, гарні декораціїї, кльова музика.

Корона - про сходження на престол нинішньої королеви, Єлизавети 2 :) Мені цікавий був в першу чергу тим, що знятий ще при живій і правлячій королеві, а виявився й непоганий серіальчик. Там і про складнощі в родині і про тяготи королевського життя

Чужестранка (Outlander) - ну якшо його тут ще не рекомендували то буду здивована. Чудовий. Після 1 сезону я перечитала всі книги (останню взагалі англійською) і тепер знаю сюжет наперед, але дуже його чекаю і з задоволенням дивлюсь бо подобаються актори і якість самого шоу, та і цікаво ж.
Pixie вне форума  
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Senpolia (06.11.2017), Stusya (04.11.2017), Valia (25.11.2017), Zaja (04.11.2017), Ромашка Ромашкина (04.11.2017)