ми з чоловіком фанати серіалів. Є ті шо дивимось разом, є мої і є його :) Наприклад Батьківщину (Homeland) він дивиться сам, я таке не люблю.
Ділюсь в першу чергу "своїм" із останнього. Це більше дівчачі серіали. Я дуже люблю історичні костюмовані драми, переважно британські, наприклад еталон - Абатство Даунтон, Тюдори, Біла королева і т.д.
Серіал
Вікторія - про ту саму королеву Вікторію, її життя від сходження на престол і поки що десь до 30 років. Цікавий, чудові актори, гарні декораціїї, кльова музика.
Корона - про сходження на престол нинішньої королеви, Єлизавети 2 :) Мені цікавий був в першу чергу тим, що знятий ще при живій і правлячій королеві, а виявився й непоганий серіальчик. Там і про складнощі в родині і про тяготи королевського життя
Чужестранка (Outlander) - ну якшо його тут ще не рекомендували то буду здивована. Чудовий. Після 1 сезону я перечитала всі книги (останню взагалі англійською

) і тепер знаю сюжет наперед, але дуже його чекаю і з задоволенням дивлюсь бо подобаються актори і якість самого шоу, та і цікаво ж.