Після того як ми переїхали в село, у нас тут запрацював якийсь магніт для старих меблів

везуть і везуть. Ну й на тому спасибі, бо у нас всього й було шо пара комодів і диван, потім зробили нову спальню, а інші кімнати і кухня - все заставлене Б/В. Кілька предметів меблів залишила колишня хазяйка.
Так що я мабуть в цій темі ще не раз з'явлюся, бо планую всі ці скарби переводити з класу морально застарілих і нудних речей у класс "приємно глянути".
Є радянська, але доволі симпатична стінка + комод від неї, це буду просто фарбувати акриловою емаллю, поки не знаю в який колір. Є старий і великий буфет, який я випросила у хазяйки, дуже його хотіла, але не знаю чи буду його реставрувати бо так паршиво ящички ходять шо мої слабкі нерви трошки здають іноді

Є велика шафа десь 50-х років, вона мені дуже подобається, в тому числі тому що майже така сама була в прадідовому домі, де я проводила літо малою з дідусем і бабусею. Вона буде якогось пастельного кольору, трошки із росписом. А ще є стара скриня, кухня із мдф з обідраним уже покриттям

і купа різних дрібниць які підуть під декупаж.
А поки покажу те, що вже зробила.
Першим був стіл, бо треба було десь їсти, а страшнючий забитий клейонкою столик у прибудові виявився натуральним деревом і за 2 дні у нас з'явився новий обідній стіл

Потім під час трохи (на півроку) затягнувшогося ремонту у ванній мені набридло шо нема де поставити взагалі що-небудь. Знайшла у сараї старий поштовий ящик і за годину зробила поличку.

Поличка так сподобалась, що повісили у ванні уже й після ремонту

Ванна у мене якраз жовта із сірим))
У нас з чоловіком пунктик на чашки, у кожного з десяток власних чашок - така для ранкової кави, така для вечірньої, для чаю, для іншого чаю. Коротше кажучи, місця у посудній шафці катастрофічно не вистачає.
Сарай - страшна стара вішалка для одягу - фарба і декупаж нашвидкоруч + гачки і вуаля - поличка для кави-чаю і чашок