Тема: Чеснок.
Показать сообщение отдельно
Старый 28.10.2017, 10:54   #2176
Tat_Nikol
Местный

Поблагодарили 2,995 раз(а) в 407 сообщениях
Tat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Чеснок.

Цитата:
Сообщение от Витуся Посмотреть сообщение
... При ранней посадке прорастает и уходит в зиму с зеленью. Не знаю, влияет ли это на размер зубков. Но на нервы действует...
Із власного досвіду: восени 2010 року, коли ми жили перший рік у селі, початківці-селяни із міста, посадила я озимий часник на початку жовтня, як порадив Місячний календар... А він зійшов! І почали сусідські індики його вискубувати! Скільки я нервів попсувала, як тільки не захищала майбутній врожай смаколиків для чоловіка ... все закінчилося, коли вдарили морози... грядку я засипала землею, а тоді ще сніг добавився... весною, незважаючи ні на що, часник дуже добре зійшов, чоловік все літо проріжував грядки, їв зелень, а на Петра+Павла викопали такі собі гарненькі головки, із яких я відібрала на посадку 25 штук. Шкода, що нема фото того часника.
Tat_Nikol вне форума  
6 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Senpolia (30.10.2017), Zaja (28.10.2017), Витуся (28.10.2017), Никола (28.10.2017), Нина (31.10.2017), Ромашка Ромашкина (28.10.2017)