Показать сообщение отдельно
Старый 12.10.2017, 00:03   #30
Lionel
Местный

Поблагодарили 8,302 раз(а) в 1,068 сообщениях
Lionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: ДІТИ: здорове харчування і шкідливі продукти

Тут ви можете знайти перелік лабораторій які рекомендованв для ...
Я не писав що лабораторій немає, я писав що лабораторії не мають потрібного обладнання і знань для проведення таких досліджень. Саме тому в нас сертифіковані сотні "фуфломіцинів". Дослідження "нешкідливості" препаратів тривають роками, тут вся сертифікація спирається на дані досліджень виробника тобто фармфірми яка якраз і має стандарти чистих речовин складових ліків і надає всю документацію щодо клінічних та інших випробувань. Сертифікація тут - це тупа перевірка повноцінності цієї документації і усе. Саме тому трапляються випадки аналоги VIOXX тощо.
Крім того більшість барвників, консервантів, підкислювачів і тд., і тп. це доволі токсичні речовини, проте вони були, є і будуть навколо і лишаються непоміченими. В питній воді і більшості видів мяса повно антибіотиків, в "домашніх" овочах і фруктах повно гербіцидів та інсектицидів - їх просто не можливо виявити методами наших лабораторій а нове облання коштує від 100 к€, хто в нас інвестує в такі речі? Тепер я ставлю основне запитання - що шкідливіше - адекватне вживання цукру чи всі ці чудові речі які вживаються щодня без розуміння того?