Показать сообщение отдельно
Старый 11.10.2017, 20:21   #37
Lionel
Местный

Поблагодарили 8,302 раз(а) в 1,068 сообщениях
Lionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: ДІТИ: здорове харчування і шкідливі продукти

Цитата:
Сообщение от desatka Посмотреть сообщение
Можете привести ссылки на авторитетные, с вашей точки зрения, исследования, доказывающие безопасность бесконтрольного употребления сахаросодержащих продуктов питания для здоровья детей и подростков?
Я не повинен нікому нічого доводити, ви справді знайшли ці тези для доведення в моєму дописі? Все що я вам хочу сказати що навіть вода при безконтрольному вживанні є небезпечною для будь-чийого здоровйя. Дайте пробу вашої питної води вашому колєзі, це зробити повинен вміти і погляньте що він знайде. А щоб зайняти його в часи бездіяльної депресії рекомендую дати проби солі з кухні, чогось з ваших маринованих продуктів і щось з препаратів, якими ви обробляєте ваш сад, як їстівну так і неїстівну частину (це не має значення бо все потрапляє в грунт і звідтам в кругообігу) для аналізу на токсичність. Може таким чином до вас краще дійде основна думка того, що вам хочуть сказати.