Показать сообщение отдельно
Старый 11.10.2017, 12:20   #36
Moonvalley
Местный

Поблагодарили 6,142 раз(а) в 825 сообщениях
Moonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: ДІТИ: здорове харчування і шкідливі продукти

Цитата:
Сообщение от Инженерр Посмотреть сообщение
Я бы детям давал только колбасу для детского питания. В Сильпо такая есть.
Скажу більше, я робила домашню! А він її не хоче. От і доводиться купувати. У нас неподалік у двох селах (Раневичах і Грушеві) є виробництво ковбас, там непогана якість ну і звичайно ж беру дорожчу...

На сніданок готую почергово або сирники, або запіканку сирну (звечора), млинці, налисники, манну кашу, іноді яйця варені (перепелині) або омлет чи грінки ну і рідко (коли проспимо) кукурудзяні пластівці з молоком. Далі менша (4) іде в садок, там нормально їсть. А старший (10) - у школу, перекус. Приходить зі школи - гріє собі обід, що залишу. Ну і разом вечеряємо. Те, що їсть старший, можна порахувати на пальцях. З першого - тільки росіл (бульйон) з макароном або зупку з цвітної капусти (причому саму цвітну ). Друге на гарнір - макарони-картопля варена-смажена-дуже рідко гречка, рису взагалі не хоче, і до того або відбивні, або запечену курку, все має бути окремим - тобто ніяких чанахів-рагу-підлив-тощо він їсти не буде. Найгірше те, що овочів також не хоче, крім огірків і цвітної капусти. Ага, ще вареники любить. Без сметани.
З того всього мене найбільше напрягає якраз його нелюбов до овочів. Бо я б їла їх кілограмами, а він не хоче... З фруктів тільки яблука (тверді і зі шкіркою), сливи, банани, киш-миш, ну там кавун іноді. Ага, ще мандарини-гранати.
Чи достатньо цього? Він худий, але міцний, практично не хворіє (ну раз на рік), але зуби не здорові...
4 пользователя(ей) сказали cпасибо:
irina s (11.10.2017), Senpolia (11.10.2017), земля (12.10.2017), Лёська (11.10.2017)