Показать сообщение отдельно
Старый 11.10.2017, 11:10   #34
Moonvalley
Местный

Поблагодарили 6,142 раз(а) в 825 сообщениях
Moonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: ДІТИ: здорове харчування і шкідливі продукти

Цитата:
Сообщение от Olga Energizer Посмотреть сообщение
проблема наверное связана со школой и школьными обедами ?
Ну звичайно ж, бо вдома звареного-спеченого вистачає...
Просто син їсть тільки конкретні страви, а шкільного терпіти не може, особливо підливу... Тому даю йому з собою пару канапок з ковбасою (сиру не їсть) і яблуко або банан. Раніше, коли ще ніби щось там їв у їдальні (переважно макарони), то брав з собою гроші і купував незнамощо. Зараз вже не купує, але діти зі школи на перервах біжать в магазин і купляють чіпси-сухарики-жуйки-тощо (2 магазини зразу біля школи).
А про цукор - у всякому разі, зуби від нього точно псуються. Та й здоров'я він явно не додає. Напевно, у більш розвинутих країнах проблема гостріша, тому й фільм переважно про реалії Австралії, а також США, ну там взагалі жах - діти можуть в день випивати по декілька банок солодкої газованої води, плюс фаст-фуд, снеки тощо. У нас все ж менше це поширене.