Показать сообщение отдельно
Старый 06.10.2017, 09:48   #2565
фотограф
Увлеченный

Поблагодарили 1,166 раз(а) в 250 сообщениях
фотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud of
По умолчанию Re: Домашнее сыроделие. Кисломолочные продукты в домашних услових.

Цитата:
1,2 кг правда, низковатый..... это был пробный. Литров на 25-30, думаю, будет хорош
Класна форма, скошені кути як треба для пропіоніків , вже хочу. Якщо зробите щось по максимуму, то обов'язково поділіться, скільки туди максимально зерна влізло.
А по строкам витримки я теж не дуже стою над ними, холодна витримка завжди під пару тижнів роблю, а тепла коли два, коли три, коли днів десять, забував інколи. Особливо зараз, не жарко, помірно росте собі останній на холодильнику у кухні, то влітку треба слідкувати, щоб не розперло дуже. В мене місця в холодильнику зараз немає, я туди з пліснявою великий контейнер поставив, так що буде в цьому останньому сирі довга тепла витримка...
На мій смак різниця не велика, що пара тижнів, що пара місяців після теплої витримки. Кардинальної різниці не буде у смаку.
фотограф вне форума   Ответить с цитированием
4 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Liliya (06.10.2017), Marta (06.10.2017), stolbchenko (06.10.2017), Ветка (06.10.2017)