Показать сообщение отдельно
Старый 05.10.2017, 13:04   #2245
Moonvalley
Местный

Поблагодарили 6,142 раз(а) в 825 сообщениях
Moonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Болезни, вредители яблонь и груш

Цитата:
Сообщение от Moonvalley Посмотреть сообщение
А так можна? Корі нічого не буде? І не впевнена, що вдасться подавити всі яйця, щось точно лишиться... Але також спробую.
З кінця травня (коли личинки виходять з-під кори) буду кропити Актелліком - 30В що два-три тижні, косити траву навколо дерев.
Звітую.
Сад обробили Актелліком 2 рази, в кінці травня і прибл. початок липня. Також механічно що змогла то подавила (як радив Анатолий). Зараз дерева чисті, ТТТ, за рік дали непоганий приріст. Але наст. року теж проведу профілактичну обробку.
Так що не все так страшно, як здавалось. Можна і з цикадкою впоратись...
Заражені дерева, до речі, купили в Білогорщі (Львів). Також одне дерево нарешті цьогоріч дало врожай - на яблуні сорту Голден Делішез виросли рожевенькі невеличкі тверденькі яблучка... Сподіваюсь, наступного року всі вже будуть з урожаєм, будем вгадувати, де який сорт...
4 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Sveta (06.10.2017), Лешик (06.10.2017), Нина (07.02.2018), Света Ш (05.10.2017)