Показать сообщение отдельно
Старый 25.09.2017, 21:03   #2550
фотограф
Увлеченный
 
Регистрация: 20.09.2016
Адрес: Сумская обл.
Сообщений: 304
Сказал(а) спасибо: 57
Поблагодарили 1,166 раз(а) в 250 сообщениях
фотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud of
По умолчанию Re: Домашнее сыроделие. Кисломолочные продукты в домашних услових.

Цитата:
Сообщение от ната чутівка Посмотреть сообщение
Це виходить творог з козиного молока
ясненько, но такой творог нам не нужен, творог я делаю из кислушки, домашней, без заквасок
Ну так так воно і є, просто в нас не прийнято додавати фермент, а на заході це само собою. І в форми ще викладають. Різниця в кислотному та кислотно-сичужному методі, що при другому варіанті не треба гріти зерно, менше жиру та інших речовин відходить у сироватку, скоріше все. Якщо цікаво, то щось таке, багато матеріалу
Я всім раджу - виділить час та почитайте любу технологічну літературу по сиру. Ви відразу зрозумієте, що сирів мало, багато назв в залежності від регіону виготовлення Життя відразу стане простіше...хоча б що стосується сиру

Последний раз редактировалось фотограф; 25.09.2017 в 21:18.
фотограф вне форума   Ответить с цитированием
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
flowerss (25.09.2017), ната чутівка (25.09.2017), Розочка (05.05.2018)