Цитата:
Сообщение от ната чутівка
Це виходить творог з козиного молока
ясненько, но такой творог нам не нужен, творог я делаю из кислушки, домашней, без заквасок 
|
Ну так так воно і є, просто в нас не прийнято додавати фермент, а на заході це само собою. І в форми ще викладають. Різниця в кислотному та кислотно-сичужному методі, що при другому варіанті не треба гріти зерно, менше жиру та інших речовин відходить у сироватку, скоріше все. Якщо цікаво,
то щось таке, багато матеріалу
Я всім раджу - виділить час та почитайте любу технологічну літературу по сиру. Ви відразу зрозумієте, що сирів мало, багато назв в залежності від регіону виготовлення

Життя відразу стане простіше...хоча б що стосується сиру