Цитата:
Сообщение от Kalina
Не думаю - а знаю). Це м"який козиний сир. Той що менший і щільніший - витриманий, в пергаменту не витриманий. На смак пікантний, гоструватий. В самому кінці починаєш відчувати присмак козиного молока. Хлопці з Кіровоградщини привезли (там далі їх зелена етикетка)
|
На етикетці написано с. Криворіжжя Добропольский р-н Донецької обл, чи це тільки юридична адреса? Молодці, якщо з Донецької обл.
Зрозуміло, значить з гео пліснявою на етикетці написано...цікаво сири з гео не "пливуть" мабуть так, як з п.кандідум? бо мої передержані камамбери розтікаються і наврят чи вони так висохнуть і збережуть форму, як ці видержані?....
Мені "чорний" теж не сподобався по виду...
Наташа, а з великими дірками не було сирів?