Показать сообщение отдельно
Старый 25.09.2017, 17:18   #2544
Ветка
Местный
 
Аватар для Ветка
 
Регистрация: 07.12.2011
Адрес: Донецкая обл,
Сообщений: 3,797
Сказал(а) спасибо: 41,598
Поблагодарили 21,086 раз(а) в 3,404 сообщениях
Ветка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Домашнее сыроделие. Кисломолочные продукты в домашних услових.

Цитата:
Сообщение от Kalina Посмотреть сообщение
Не думаю - а знаю). Це м"який козиний сир. Той що менший і щільніший - витриманий, в пергаменту не витриманий. На смак пікантний, гоструватий. В самому кінці починаєш відчувати присмак козиного молока. Хлопці з Кіровоградщини привезли (там далі їх зелена етикетка)
На етикетці написано с. Криворіжжя Добропольский р-н Донецької обл, чи це тільки юридична адреса? Молодці, якщо з Донецької обл.
Зрозуміло, значить з гео пліснявою на етикетці написано...цікаво сири з гео не "пливуть" мабуть так, як з п.кандідум? бо мої передержані камамбери розтікаються і наврят чи вони так висохнуть і збережуть форму, як ці видержані?....
Мені "чорний" теж не сподобався по виду...
Наташа, а з великими дірками не було сирів?
__________________
Я Вита и конечно же на ты.
_______________________________________
Получить можно все,только не все сразу.

Последний раз редактировалось Ветка; 25.09.2017 в 17:26.
Ветка вне форума   Ответить с цитированием