Показать сообщение отдельно
Старый 22.09.2017, 22:09   #2528
Marta
Местный
 
Аватар для Marta
 
Регистрация: 12.03.2009
Адрес: м. Кропивницький, Україна
Сообщений: 1,651
Сказал(а) спасибо: 4,419
Поблагодарили 4,617 раз(а) в 1,049 сообщениях
Marta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Домашнее сыроделие. Кисломолочные продукты в домашних услових.

George_0705 це відповідь на моє питання? ви правда думаєте, що я не вмію читати?
питання про УНІВЕРСАЛЬНУ закваску, для твердих і м'яких сирів.

---------- Post added at 21:09 ---------- Previous post was at 21:03 ----------

спробую запитати інакше. Чи можна для "сулугуні" використати закваску для "емменталю" наприклад?
__________________
Надія
Marta вне форума   Ответить с цитированием