Показать сообщение отдельно
Старый 16.09.2017, 11:29   #2511
фотограф
Увлеченный

Поблагодарили 1,166 раз(а) в 250 сообщениях
фотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud of
По умолчанию Re: Домашнее сыроделие. Кисломолочные продукты в домашних услових.

Цитата:
метану можна робити з закваскою для Качотти? Класс!!! Зараз мене цікавить саме сметана. Кожен раз зливаю по кілька літрів вершків і вони швидко перекисають. А я раніше з заквасками ніколи нічого не робила і тому в них ще не сильно розбираюсь. Місяць назад почала вчитись сири варити.

Я маю "Йогурт" і "Качотта" - на 1000л кожна)). І фермент Ренін. Все з Мілксервісу. Ще на на днях купила форму на 2-2,5л з поршнем і латекс й взяла на порцію (щоб попробувати робити) - Маасдам, Дор Блю, Львівський.

Але ще не пробувала робити. З вересня переїхала в місто й сироварю по вихідних. Та й знайомі заказують сулугуні, бо пішла чутка про добрі натуральні сири))) А на молочко треба ж заробити)))
О, так заквасок купа, треба брати і пробувати. Зроби на " йогурті" і на "качотті", це буде зовсім різні смаки сметани на смак та консистенцію. Тільки обов'язково закип'ятити вершки. Не сирі.
фотограф вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо:
Розочка (18.09.2017)