Показать сообщение отдельно
Старый 15.09.2017, 22:14   #2510
Розочка
Увлеченный

Поблагодарили 3,436 раз(а) в 383 сообщениях
Розочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Домашнее сыроделие. Кисломолочные продукты в домашних услових.

Цитата:
Сообщение от фотограф Посмотреть сообщение
Цього набору вистачить дуже на довго. Це така рекомендація дружня, бо якщо купувати ті комплекти "для чогось", то і грошей не напасешся, і ніколи не розберешся що не так, це "шлях у нікуди". Якщо закваска одна та гарантована, то всі косяки від виготовлення, як та що робиш ручками...
Сметану можна робити з закваскою для Качотти? Класс!!! Зараз мене цікавить саме сметана. Кожен раз зливаю по кілька літрів вершків і вони швидко перекисають. А я раніше з заквасками ніколи нічого не робила і тому в них ще не сильно розбираюсь. Місяць назад почала вчитись сири варити.

Я маю "Йогурт" і "Качотта" - на 1000л кожна)). І фермент Ренін. Все з Мілксервісу. Ще на на днях купила форму на 2-2,5л з поршнем і латекс й взяла на порцію (щоб попробувати робити) - Маасдам, Дор Блю, Львівський.

Але ще не пробувала робити. З вересня переїхала в місто й сироварю по вихідних. Та й знайомі заказують сулугуні, бо пішла чутка про добрі натуральні сири))) А на молочко треба ж заробити)))

Серця, як квіти, — їх не можна відкрити силою, вони повинні розкритися самі.

Луїза Мей Олкотт. хороші дружини

Последний раз редактировалось Розочка; 15.09.2017 в 22:23.
Розочка вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо:
Ветка (16.09.2017)