Показать сообщение отдельно
Старый 13.09.2017, 13:45   #2501
фотограф
Увлеченный
 
Регистрация: 20.09.2016
Адрес: Сумская обл.
Сообщений: 304
Сказал(а) спасибо: 57
Поблагодарили 1,166 раз(а) в 250 сообщениях
фотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud of
По умолчанию Re: Домашнее сыроделие. Кисломолочные продукты в домашних услових.

Зверху кришки додаю вагу 5кг ( бутиль з водою), так він у мене хвилин 20-30 "доформуеться" у сироватці у каструлі

Після виймаю, ось що ми вже маємо - склеєно мертво, сухий, але податливий та м'який



все, далі вже все чисто, на повітрі, перегортаю та допрессовую, але там вологи вже майже немає, але я все ж тримаю годину при 15 кг, а потім ще декілька годин при 20 кг... Цього разу взяв в сіточки з москитної пластикової сітки, все ж з ними краще, ніж з поясками з тканини

ну якось так
фотограф вне форума   Ответить с цитированием
12 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Alllla (13.09.2017), dnd (13.09.2017), fialkanata (13.09.2017), flowerss (13.09.2017), George_0705 (18.09.2017), Marta (13.09.2017), stolbchenko (17.09.2017), Sveta.R (13.09.2017), Ветка (13.09.2017), евгения (06.10.2018), ната чутівка (13.09.2017), Розочка (13.09.2017)