Тема: Бородавки
Показать сообщение отдельно
Старый 03.09.2017, 11:08   #94
Lionel
Местный

Поблагодарили 8,302 раз(а) в 1,068 сообщениях
Lionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Бородавки

[QUOTE=Кошка Ш.;1072994]Я открою страшную тайну - бородавки, имея вирусную этиологию, всегда проходят сами рано или поздно:) QUOTE]
Вірусні гепатити, папілома і герпес також мають вірусну природу проте вони ніколи не проходять самі по собі і ніколи не йдуть "назавжди".

Мене просто вражає той факт що в нас знову говорять про бабок, тіток, всемогутність трав і тд. Так, є покоління лікарів яке вчилося в мій час і після мене - всі мають знайомих тощо і знають як воно було - всі ці люди тепер сидять по кабінетах. Нормальних людей на курсі було не більше 15% і як правило ці лікарі проблем з заробітком не мають. Я веду до того що стан здоров'я це проблема кожної людини окремо, його треба підтримувати, шукати допомоги найкращих і (єресь) ця допомога не може бути безкоштовною.

---------- Post added at 10:05 ---------- Previous post was at 10:01 ----------

Цитата:
Сообщение от szus Посмотреть сообщение
]Думаю любая химия подходит в которой есть то ли хлор или кислота.

Я ненавижу перчатки и никогда и нигде не пользуюсь.
[/COLOR] [/COLOR]
Ваші думки помилкові, проте якщо такий спосіб більше до вподоби то колись ви дістанете гарну науку - на жаль людина найкраще вчиться на власних помилках.

---------- Post added at 10:08 ---------- Previous post was at 10:05 ----------

Цитата:
Сообщение от язичник Посмотреть сообщение
Можна спробувати приймати внутрішньо консервований спиртом сік чистотілу. Я колись пив по десертній ложці раз на день протягом двох місяців, правда не пам'ятаю, що лікував
Даруйте за нахабство - для мене це як жива ілюстрація вислову: "випий йяду"...