Показать сообщение отдельно
Старый 02.09.2017, 09:18   #2030
Angelique
Местный

Поблагодарили 12,661 раз(а) в 2,663 сообщениях
Angelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Зимовка роз-3(продолжение)

А можна, і я запитаю) раніше троянди не вкривала, але кожна наступна зима гірша від попередньої, тож вирішила таки накрити найбільш цінні і капризні. Але! Неодноразово читала, що форумці пришпилюють агроволокно електродами. і цікавить - ЯК? Я знаю тільки одні електроди - ті, що для зварювання. Вони недешеві (ну, не настільки дешеві, щоб їх спеціально купувати для пришпилювання), б\в їх не буває, та і не гнуться вони. І ще питання - як саме пришпилюєте волокно? Якщо його щоразу протикати, то за 1-2 сезони по краях стане решето.Якщо кріпити П-подібними без протикання, то чи не знесе вітром?