Показать сообщение отдельно
Старый 21.08.2017, 09:09   #2465
фотограф
Увлеченный
 
Регистрация: 20.09.2016
Адрес: Сумская обл.
Сообщений: 304
Сказал(а) спасибо: 57
Поблагодарили 1,166 раз(а) в 250 сообщениях
фотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud of
По умолчанию Re: Домашнее сыроделие. Кисломолочные продукты в домашних услових.

Цитата:
Дима, а что, пропионики, действительно, придают вкус или оттенок вкуса (не пользовался никогда) ?
З пропіоніками не те що відтінки смаку - зовсім другий смак. Тільки треба, щоб вони добре розвилися там. Тут два чинника грає . Якщо вони добре розвилися - сир не перекисший, а це вже дуже багато значить для смаку твердого сиру. Ну і ще додається солодкість та "пряність" пропіонових бактерій.
фотограф вне форума   Ответить с цитированием
4 пользователя(ей) сказали cпасибо:
fialkanata (21.08.2017), George_0705 (21.08.2017), Marta (22.08.2017), Ветка (21.08.2017)