Показать сообщение отдельно
Старый 10.08.2017, 12:57   #413
Natalinda
Увлеченный

Поблагодарили 3,129 раз(а) в 448 сообщениях
Natalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Старшие... Взаимоотношения с родителями

Ах...... у мене кругом самі вчителіі 40-карічні з батьками і їхні діти там же із своїми Утрірую звісно, але загальну картину це відображає.
Я теж проти як ви пишете
Цитата:
своим детям шоссе асфальтировать.
і собі не хотілося б, і своїй дитині теж. Але і щоб зранку до ночі в роботі без просвітку - теж не хотілося б такого для дитини.
Мені здається що якраз до 40-ка хочеться щось крім роботи побачити, а чим далі, тим більше спокою хочеться.
От свекруха, все мріє про зоопарк, чи взагалі кудись поїхати. От візьміть нас та й візьміть. Приходиться до діла - лінь, голова болить, зажарко, захолодно і ще щось там.... Так само і моя мама. Їй краще телевізор подивитися. і я от передчуваю що мені ще за років 10 теж не мріятиметься про те що зараз. Організм мав би втомитися по логіці.

Я от захоплююся людьми які справді все самі. Батька максимум що вивчили. Мало таких знаю особисто, аж одну сімю. Хоч вітруальними знайомими позахоплююся!!!

Чоловік мене втішає, що на ті гроші, які ми повкладували у всяке різне ми б теж квариру вже купили. і напевне двокімнатну. Ну але ж не купили наразі, тому мета залишається
І кожен фініш – це, по суті, старт...

Л.Костенко
Моє життя
https://instagram.com/magiamedy?igshid=1vi7iq75l4h0l
Natalinda вне форума  
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
=marina= (10.08.2017), Irenyar (12.03.2018), Valia (10.08.2017), Нина (10.08.2017), Света Ш (10.08.2017)