Показать сообщение отдельно
Старый 06.08.2017, 12:07   #214
Red
Местный

Поблагодарили 7,311 раз(а) в 838 сообщениях
Red has a reputation beyond reputeRed has a reputation beyond reputeRed has a reputation beyond reputeRed has a reputation beyond reputeRed has a reputation beyond reputeRed has a reputation beyond reputeRed has a reputation beyond reputeRed has a reputation beyond reputeRed has a reputation beyond reputeRed has a reputation beyond reputeRed has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Абрикос (агротехника и сорта)

Цитата:
Сообщение от Roman Poltava Посмотреть сообщение
будем порівнювати з Петропавлівським.
Невже Петропавлівський - еталон смаку? Великі плоди з привабливим виглядом але смак геть відсутній. Вата-мило. Продати - так. На варення і пастилу - прекрасно. Але з задоволенням споживати у свіжому вигляді можуть тільки люди з підвищеною лужністю шлунку. Ну як на мене, то я шукаю йому заміну з таким самим терміном плодоношення. Хочу солодкий без кислоти і запашний.
Хотіли зпиляти свою морелю, але Петропавлівський і поряд з нею не стане за смаком. Хіба що розмір у 1,5 разів більший.
В цьому році, не зважаючи на повний комплекс обробок, вперше підхопив мониліоз.
6 пользователя(ей) сказали cпасибо:
did_Panas (07.08.2017), skifnk (10.08.2017), Therion (06.08.2017), Zaja (19.11.2017), Лешик (10.08.2017), Любовь Владимировна Шурыг (25.10.2017)