Показать сообщение отдельно
Старый 03.08.2017, 17:42   #2427
фотограф
Увлеченный
 
Регистрация: 20.09.2016
Адрес: Сумская обл.
Сообщений: 304
Сказал(а) спасибо: 57
Поблагодарили 1,166 раз(а) в 250 сообщениях
фотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud of
По умолчанию Re: Домашнее сыроделие. Кисломолочные продукты в домашних услових.

Розрізав того синього, сині сири теж можна вважати відпрацьованими. Особисто мені, за моєю технологією, не можна робити великі - під вагою сиру пори закриваються. Ось такі, під кілограм саме то Другий хай пару тижнів полежить, більше синя пліснява там "по роз'їдає" всього Додавав 2,5% солі - мені солоний капець, треба зменшити....
Ото біле, "роз'їдене" та вологе, біля синьої, сама смакота

фотограф вне форума   Ответить с цитированием
8 пользователя(ей) сказали cпасибо:
fialkanata (03.08.2017), Fleur (03.08.2017), flowerss (11.08.2017), Oksy25 (04.08.2017), sisash (12.11.2017), Ветка (03.08.2017), Женчик (04.08.2017), Розочка (03.08.2017)