Тема
:
Домашнее сыроделие. Кисломолочные продукты в домашних услових.
Показать сообщение отдельно
21.07.2017, 11:34
#
2393
фотограф
Увлеченный
Регистрация: 20.09.2016
Адрес: Сумская обл.
Сообщений: 304
Сказал(а) спасибо: 57
Поблагодарили 1,166 раз(а) в 250 сообщениях
Re: Домашнее сыроделие. Кисломолочные продукты в домашних услових.
Цитата:
.А твоєму "батону" який "вік", зрозуміло, що 6місяців видержки краще ніж 3, але твоєму явно не 6, а він вже смачний...може можна і меньше видержувать?
йому трохи більше місяця, мабуть смак краще та насичений тому, що на високотемпературні сири я не пастеризую молоко...
10 пользователя(ей) сказали cпасибо:
dnd
(23.07.2017),
George_0705
(20.04.2018),
lyudmyla6y
(21.07.2017),
MariaNosal
(28.07.2017),
Sveta.R
(21.07.2017),
szus
(21.07.2017),
yagoda_podillya
(23.07.2017),
Ветка
(21.07.2017),
Женчик
(26.07.2017),
Руня
(21.07.2017)
фотограф
Посмотреть профиль
Найти ещё сообщения от фотограф