Показать сообщение отдельно
Старый 21.07.2017, 11:34   #2393
фотограф
Увлеченный
 
Регистрация: 20.09.2016
Адрес: Сумская обл.
Сообщений: 304
Сказал(а) спасибо: 57
Поблагодарили 1,166 раз(а) в 250 сообщениях
фотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud of
По умолчанию Re: Домашнее сыроделие. Кисломолочные продукты в домашних услових.

Цитата:
.А твоєму "батону" який "вік", зрозуміло, що 6місяців видержки краще ніж 3, але твоєму явно не 6, а він вже смачний...може можна і меньше видержувать?
йому трохи більше місяця, мабуть смак краще та насичений тому, що на високотемпературні сири я не пастеризую молоко...
фотограф вне форума   Ответить с цитированием
10 пользователя(ей) сказали cпасибо:
dnd (23.07.2017), George_0705 (20.04.2018), lyudmyla6y (21.07.2017), MariaNosal (28.07.2017), Sveta.R (21.07.2017), szus (21.07.2017), yagoda_podillya (23.07.2017), Ветка (21.07.2017), Женчик (26.07.2017), Руня (21.07.2017)