Re: Домашнее сыроделие. Кисломолочные продукты в домашних услових.
Віта вчора прочитала в тебе в пості про сир Зигеркейзе, зацікавив він мене простотою приготування, тому сьогодні зварила качотту, взяла сироватку після неї і літр молока, далі все по рецепту... Зараз підвішений для стікання. Що хочу сказати на даний момент:згусток не получається, а виходить, щось на кшталт маскарпоне чи рікоти, через марлю не відціджується (вилітає разом з сироваткою), прийшлось брати вафельну тканину і досить довго то все цідити, зважила (ще добре не стік) не буде там 500 грам однознано. Тепер думаю як то завтра на той кулачок сиру ставити прес 9 кг,млинець вийде...Побачу. Про смак зможу сказати через кілька днів. Хоч і наморочилась я з тим цідженням, але зараз настрій піднесений, бо попробувала щось новеньке ...
|