Показать сообщение отдельно
Старый 19.07.2017, 21:46   #2388
lyudmyla6y
Освоившийся
 
Регистрация: 28.01.2017
Адрес: тернополь
Сообщений: 166
Сказал(а) спасибо: 308
Поблагодарили 549 раз(а) в 116 сообщениях
lyudmyla6y is a splendid one to beholdlyudmyla6y is a splendid one to beholdlyudmyla6y is a splendid one to beholdlyudmyla6y is a splendid one to beholdlyudmyla6y is a splendid one to beholdlyudmyla6y is a splendid one to behold
По умолчанию Re: Домашнее сыроделие. Кисломолочные продукты в домашних услових.

Віта вчора прочитала в тебе в пості про сир Зигеркейзе, зацікавив він мене простотою приготування, тому сьогодні зварила качотту, взяла сироватку після неї і літр молока, далі все по рецепту... Зараз підвішений для стікання. Що хочу сказати на даний момент:згусток не получається, а виходить, щось на кшталт маскарпоне чи рікоти, через марлю не відціджується (вилітає разом з сироваткою), прийшлось брати вафельну тканину і досить довго то все цідити, зважила (ще добре не стік) не буде там 500 грам однознано. Тепер думаю як то завтра на той кулачок сиру ставити прес 9 кг,млинець вийде...Побачу. Про смак зможу сказати через кілька днів. Хоч і наморочилась я з тим цідженням, але зараз настрій піднесений, бо попробувала щось новеньке ...
lyudmyla6y вне форума   Ответить с цитированием