Цитата:
Сообщение от Sveta
Ніби вже і шкода темку закривати-скільки народу тут відмітилось   .
І не знаю, як кому, а мені Олена Іванівна он скільки лайків допомогла зібрати в попередньому повідомленні  .
Враховуючи цікавість форумчан до потустороннього пропоную розповідати свої містичні історії.
Розпочинаю...
Коли дуже давно робила в Києві операцію з видалення щитовидки, прокидаючись від наркозу побачила над собою схиленого чоловіка, чорнявого із бородою. Через кілька днів, оклигавши, пішла шукати його по відділенню, будучи впевненою, що це анестезіолог (потрібно було розрахуватись за наркоз). Лікарі ж мені пояснили, що із такою зовнішністю у них ніхто не працює. Кілька років потому, проїжджаючи вночі Звенигородку, зайшла в магазинчик, який працював цілодобово, щоб купити пляшку із водою. Через хвилину в магазин зайшов чоловік, якого я бачила в перші хвилини після операції. Я знала, що він прийшов за мною, або до мене. Ноги приросли до підлоги, стало дуже страшно. І він дійсно йшов до мене. Підійшов і сказав, щоб я не сідала в машину до свого чоловіка, тому що я з ним все одно не буду і щоб йшла із ним. З магазину мене здуло. Через рік мій чоловік став колишнім. Намагаюсь не дуже на цьому зациклюватись, але мені цікаво, хто то був? Ангел-охоронець? Біс, який збиває із шляху праведного?
Отака страшилка на ніч  .
|
можливо ангел, а можливо душа вашого давно забутого родича, пошукайте в генеалогічному дереві сім'ї.
в мене буває щось подібне, але знаю що приходить прапрабаця...і краще її послухать........бо як не послухаю ...потім приходить у сні і каже я ж казала тобі дитино..... бо дійсно виходить все шкереберть....
можливо так інтуіція проявляється