Показать сообщение отдельно
Старый 27.06.2017, 13:52   #2357
фотограф
Увлеченный

Поблагодарили 1,166 раз(а) в 250 сообщениях
фотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud of
По умолчанию Re: Домашнее сыроделие. Кисломолочные продукты в домашних услових.

Цитата:
Сообщение от George_0705 Посмотреть сообщение
Если человек скромен, не глуп, не жаден и совестлив, это всё отразится на среде его обитания (окружающих, природе). Противоположные черты хар-ра тоже отразятся, но уже с обратным эффектом.
И «один в поле тут не воин» - чего больше, того больше (извините за тавтологию)…
Ну, це таке…. https://www.youtube.com/watch?v=lNa6i7rXqyQ

Вот, какие будут мнения: бывает, беру на рынке молоко на сулугуни, пастеризую его при 72С, ну и в итоге плавлю при 70-75С. При этом думаю, зачем я его пастеризовал? Всё равно проходит высокотемпературную обработку при плавлении.. А?
Та добре все буде, молоко то не забороняють продавати, тварин держати теж. Єдина умова то - не ручна дойка та охолодження. Це вже не такі і не реальні умови. Поки молока не вистачає в країні, є надія, що будуть розвивати фермерство з державною допомогою. Все зав'язую....
Я став зашуганий після того, як "синій" сир став жовтим, і одного разу коли солив, один сир роздувся як м'яч у розсолі. Я пастеризую завжди, крім високотемпературних. Лампу в холодильник бактеріацидну купив. Періодично там солярій влаштовую Начебто попустило з косяками. Але я ще пиво варю, може від цього було...Дріжджі.. Пам'ятаю, що коли з пастеризованого, то моцарелла смак не міняє весь час, а коли з сирого, може в середині розкиснути, якщо декілька днів лежить. Чого - не знаю. Може щось залишається з диких культур в середині сиру...
фотограф вне форума   Ответить с цитированием
8 пользователя(ей) сказали cпасибо:
dnd (04.07.2017), Elly (05.07.2017), flowerss (27.06.2017), George_0705 (27.06.2017), jull (27.06.2017), Ветка (27.06.2017), Женчик (02.07.2017), Розочка (13.08.2017)