Цитата:
Сообщение от George_0705
Если человек скромен, не глуп, не жаден и совестлив, это всё отразится на среде его обитания (окружающих, природе). Противоположные черты хар-ра тоже отразятся, но уже с обратным эффектом.
И «один в поле тут не воин» - чего больше, того больше (извините за тавтологию)…
Ну, це таке…. https://www.youtube.com/watch?v=lNa6i7rXqyQ
Вот, какие будут мнения: бывает, беру на рынке молоко на сулугуни, пастеризую его при 72С, ну и в итоге плавлю при 70-75С. При этом думаю, зачем я его пастеризовал? Всё равно проходит высокотемпературную обработку при плавлении.. А?
|
Та добре все буде, молоко то не забороняють продавати, тварин держати теж. Єдина умова то - не ручна дойка та охолодження. Це вже не такі і не реальні умови. Поки молока не вистачає в країні, є надія, що будуть розвивати фермерство з державною допомогою. Все зав'язую....

Я став зашуганий після того, як "синій" сир став жовтим, і одного разу коли солив, один сир роздувся як м'яч у розсолі

. Я пастеризую завжди, крім високотемпературних. Лампу в холодильник бактеріацидну купив. Періодично там солярій влаштовую

Начебто попустило з косяками. Але я ще пиво варю, може від цього було...Дріжджі.. Пам'ятаю, що коли з пастеризованого, то моцарелла смак не міняє весь час, а коли з сирого, може в середині розкиснути, якщо декілька днів лежить. Чого - не знаю. Може щось залишається з диких культур в середині сиру...