Показать сообщение отдельно
Старый 25.06.2017, 00:10   #267
Angelique
Местный

Поблагодарили 12,661 раз(а) в 2,663 сообщениях
Angelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Альтернатива газону

Я купила насіння моховинки (воно як пил) і пробувала сіяти його на розсаду вдома, в пухку землю. От із цієї затії нічого не вийшло - я тоді навіть уявлення не мала, як вона вживу виглядає, і як його ростити. Потім таки знайшла готові кущики і посадила. Де-не-де росте досі, і знаходжу зірочки-сіянці тепер у різних місцях.
Взагалі, згадуючи свої потуги, то я би казала так - якщо сіяти, то надворі з притіненням (агроволокно), поверх ущільненого ґрунту, постійно підтримуючи вологу. Тоді, мабуть, є шанси. Але, знову ж таки, простіше готові куртини купити і розсадити. Насінням вийде значно дорожче, на мою думку.
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
apple1210 (25.06.2017), Елка (26.06.2017), Олеся* (25.06.2017)