Цитата:
Сообщение от Lionel
Перша мабуть cinque de mayo, друга Westzeit, третя Tatton. Ви повинні розуміти що троянди висаджені або минулої осені або скоріше за все весною в вигляді окулянта не можуть одразу дати всі характерні квіти як і дорослий кущ віком три роки. По друге на ріст і вигляд сильно впливає погода, тип грунту і догляд. Наберіться терпіння, заберіть ці квіти, дайте троянді нарости і ввійти в силу - і побачите різницю. Щодо розебуку - я вже не одноразово висловлював свою думку - хочете там знайти порівняння - шукайте, проте це далеко не абсолютний і беззаперечний стандарт.
|
cinque de mayo не брала, брала Brown Velvet, хотя... от пересорта никто не застрахован, поглядим на след год.
Я понимаю, посадки позапрошлой осени и прошлой (те что на фото), разительно отличаются. Просто хотелось бы переместить кусты пока они маленькие, а для этого нужен сорт, чтобы вписать куст в будущую композицию, т.к. то, что вижу сейчас, меня не совсем устраивает.
В любом случае, розы очень красивые и я довольна покупками, хоть и рассчитывала немного на другой эффект.