Цитата:
Сообщение от Олеся Ивановна
Девоньки,здравствуйте!!Такой вопрос,скоро "баба ягодка опять"...как же отметить сие событие ???Так все надоело...и вдвоем как-то не сильно хочется.Посоветуйте??!!А??
|
Уже багато років відмічаю свій день народження на окуліровці. Минулий рік (ну, коли і я стала ягідкою

)-не виключення. Отримую від цього моральне та фізичне задоволення. Сама думка про стояння на кухні, застілля, розважання гостей, прибирання і т.д. вселяє жах та унилу тоску. Ввечері, якщо сили дозволяють, можемо сходити із чоловіком в кафе/ресторан. Найкращий подарунок-якщо мені дадуть виспатись. Отака я нудна

.
Цитата:
Сообщение от vitaya
А все "ягодки" фото для паспорта приготовили?)))
Я уже второй месяц не доберусь до паспортного стола)))
|
Після того, як минулого тижня прийшло попередження із ПриватБанку на зміну документів, згадала про прострочку в 10 місяців

(45 виповнилось у серпні минулого року). Штраф не платила, притягнута до адміністративної відповідальності у вигляді усного попередження. Соромно

..Ще й на фотці жахливо вийшла (коли мені було 16 років фотографи були значно майстерніші)

.
Цитата:
Сообщение от zoya_aa
Конечно, еще нет. У нас сейчас такие аншлаги в паспортных столах, что и думать об этом не хочется.
|
Здавала паспорт на вклеювання свіжого фото у міськраду. Черга, оформлення та здача фотографій у мене зайняли 15 хвилин. Через 5 днів потрібно приїхати та забрати доки (чекаю на смс, сьогодні пішов 4-й день очікування). Черга у міськраді електронна, підходиш до віконечка, тебе записують, через 5 хвилин викликають.
Цитата:
Сообщение от kat-leo
Я вообще считаю, пока не 46, еще 45.
|
Я також так вважала, а виявляється, що майже рік проходила із недійсним паспортом

.