Re: Домашнее сыроделие. Кисломолочные продукты в домашних услових.
В мене +10, можна зробити менше, тепліше ні. А яка тобі різниця, ти ж на рік закладати нічого не будеш. А навіть якщо й будеш, то цей фактор мабуть дуже переоцінений, +/- пара градусів нічого не станеться.
Да, і нижня полиця, вона сама холодна... І як ти уявляєш регулювання від 8 до 15? Теоретично ти повинна забити весь холодильник сиром, для якого у певний час потрібна однакова температура. Це не реально, нема таких холодильників де на різних полицях від 8 до 15. Так що купуй або в фокстроті без морозилки великий, або беушний типа кокаколовського, під пиво та напої, та не переймайся... Є ще один варіант регулювання температури. Купуєш таймер та підключаєш холодильник через нього. Експерементально регулюєш термін вмикання/вимикання і цим добиваєшся потрібної температури. Ціна питання гривень 100. Це мені холодильщики колись підказали, коли був зламаний холодильник ( морозив постійно, не вимикаючи)
|