Показать сообщение отдельно
Старый 03.06.2017, 19:14   #2321
Ветка
Местный
 
Аватар для Ветка
 
Регистрация: 07.12.2011
Адрес: Донецкая обл,
Сообщений: 3,798
Сказал(а) спасибо: 41,599
Поблагодарили 21,087 раз(а) в 3,405 сообщениях
Ветка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Домашнее сыроделие. Кисломолочные продукты в домашних услових.

Діма, дуже гарні! Я мабуть трошки тобі і всім хто робить сири тільки для своеі потреби трошки заздрю, я вибрала трошки інший шлях, бо це діло приносить мені не тільки задоволення, як вам, а й прибуток....тому якось іде все по конвейру- сулугуні, халлумі, фета та ще трошки качоти та інших, вірете, у мене не хватає ні часу ні молока на щось справжнє. Моі видержані сири, що робила восени вже закінчились і хоча вони були не ідеальні, але це справжня смакота, мені чомусь запам'яталась Гауда- дуже смачно, а зараз зовсім не вистачає часу на тверді сири, тому дивлюсь на твоі і облизуюсь, ти такий молодець
Задам питання спецам по твердим сирам, після посолу, як треба обсушувати сири, ось я ,наприклад, витянула сир, поклала на перевернуту форму і на стіл на кухні і чомусь він у мене вже на наступний день стає липким, чому так, раніше такого не було? Я вже пробувала і сіллю його зверху натерти, але навіть після цієі процедури він липне вже наступного дня.
__________________
Я Вита и конечно же на ты.
_______________________________________
Получить можно все,только не все сразу.

Последний раз редактировалось Ветка; 03.06.2017 в 19:21.
Ветка вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо:
Розочка (13.08.2017)