Тема: Стройнеем
Показать сообщение отдельно
Старый 30.05.2017, 20:42   #1371
Tat_Nikol
Местный

Поблагодарили 3,755 раз(а) в 466 сообщениях
Tat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Стройнеем

Цитата:
Сообщение от afinna Посмотреть сообщение
...Ничего полезного в агрофитнесе нет. Кроме свежего воздуха целый день и любования прекрасным...
нєнучо! особливо, якщо "Ее "дозы" должны составлять минимум 30 минут в день большую часть дней в неделю (150 минут в неделю минимальный порог)" Це я тільки приповзла з городу... коло компа ще можна порелаксувати, а ось шпиці або гачок зараз не втримаю в руках...
Для мене великою мотивацією для агрофітнесу є миттєва реакція на мої дії - саджаєш-поливаєш-сапаєш рослини - бачиш результат.
А коли збираєш врожай - Так ШО користь від агрофітнеса для мене суттєва. Тільки я вже не можу собі дозволити робити досхочу - ношу в кишені мобілку, і через 40-60 хвилин вона нагадує мені: "ХАРОШ! Йди відпочинь!"
А якщо здоров"я немає, то агрофітнес рішуче заміняється читанням та рукоділлям.
Tat_Nikol вне форума  
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Julia81 (30.05.2017), Lusenka (30.05.2017), werty (06.06.2017), Елка (31.05.2017), Тихая Гавань (18.03.2018)