Показать сообщение отдельно
Старый 23.05.2017, 12:45   #2234
ya
Местный

Поблагодарили 3,298 раз(а) в 687 сообщениях
ya has a reputation beyond reputeya has a reputation beyond reputeya has a reputation beyond reputeya has a reputation beyond reputeya has a reputation beyond reputeya has a reputation beyond reputeya has a reputation beyond reputeya has a reputation beyond reputeya has a reputation beyond reputeya has a reputation beyond reputeya has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Художественные фильмы, которые стоит посмотреть и "мыло" для отвлечься..

А я продовжу про "Безумців" (серіал, який почав виходити 10 років тому, і в якому описано життя акул рекламного бізнесу 1960-х).

Подивилася 7 серій. До постійного куріння і пиття була морально готова )) Але міжособистісні стосунки все-таки мене зачепили.
У серіалі зображено чоловіків, які одружуються з розрахунку -- з тими, з ким потрібно для статусу, для "картинки". А потім за склянкою коньяку діляться із товаришем, як їм подобаються руденькі жінки (а якого чорта було одружуватися з шатенкою?) або як їм не подобаються блондинки (це каже одружений на блондинці головний герой, який крутить романи з двома брюнетками).
У наш час якось простіше -- Цукенберг тому приклад )))
І ще. Вони зовсім не обговорюють своїх справ, думок, проблем у подружжі. Будь-яку чепуху, яку можна було проговорити, вирішити і забути, вони складають камінцями собі у свідомість (чи підсвідомість) -- і носять потім цей гніт із собою.
А потім витрачаються на псхоаналітика (в кращому разі).

Словом, мені це дивитися поки що цікаво. Серіал досить насичений та багатий на теми для роздумів ))

---------- Post added at 12:45 ---------- Previous post was at 12:35 ----------

Цитата:
Сообщение от Hardwell Посмотреть сообщение
Не плохо кино
А ви, мілчеловєк, на садовому форумі тільки про кіно будете писати? І все з лінками на "потрібний" сайт?