Показать сообщение отдельно
Старый 22.05.2017, 20:39   #1
Tat_Nikol
Местный

Поблагодарили 3,755 раз(а) в 466 сообщениях
Tat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Художественные фильмы, которые стоит посмотреть и "мыло" для отвлечься..

Твин Пикс 3 сезон

Сьогодні випадково узнала, що вже можна дивитися. Поки ще нічого не зрозуміла, але дивитися буду і далі.
Згадала, як я, заклопотана матуся трьох малюків, у даааалекому 1991 році (? ), випадково зайшла у кімнату, де працював тв, і почула чарівну музику нового містичного серіалу... все - я пропала - тыжемать кожного разу, поки йшли чергові серії, перетворялася на не-чипайте-мене-робіть-що-хочете-тільки-не-заважайте! Старший син дивився зі мною. Потім пощастило купити всі книги "Вогонь, іди зі мною", ми із синулєю їх прочитали двічі, і здали в той же магазін майже за ті ж гроші...
В цьому році, коли побачила анонс третього сезону, із задоволенням та ностальгією передивилася перший та другий сезони. Далі подивлюсь, яке враження буде від третього сезону .
Tat_Nikol вне форума  
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
=marina= (22.05.2017), irina s (22.05.2017), Tess (28.05.2017), Verbena (22.05.2017), Zavr (29.05.2017)