Тема: Вязание
Показать сообщение отдельно
Старый 19.05.2017, 11:14   #2323
Tat_Nikol
Местный

Поблагодарили 3,755 раз(а) в 466 сообщениях
Tat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Вязание

Цитата:
Сообщение от natabu Посмотреть сообщение
Таня, дуже дякую. Планувала в'язати 180 см, але Ваш авторитет ... Буду в'язати 220 см, а там - як вийде.
... Ті, що мені найбільше подобаються і не надскладні, в'яжуться з каймою. Спочатку сама вузька кайма, потім петлі нижньої вузької частини палантину зв'язуються з цією готовою каймою, а потім тіло і кайма в'яжеться одночасно...
ООО! НІ!!! Ви мене не зрозуміли - довжина-ширина палантина залежить від багатьох факторів. Перший - кількість ниточок. І настрій - от схотілося вузенький-широченький-короткий-довгий.
Стосовно кайми дуже розумію Ваші вагання. Мені більше подобається плести кайму одночасно із тілом, або прив"язувати (тільки не пришивати! ) по колу або періметру. Один тільки раз я наважилася на оренбурзьку шаль платочною в"язкою, було дуже складно плести, ще й ниточок не вистачило на потрібну довжину.
Ажурная шаль-палантин "Гармония серебра в оренбургском стиле".
Светло-серый итальянский шелк (серебристый GAZZAL EXLUSIVE, шелк+мохер+меринос, 25 г = 190м), пошло пряжи 99 г = 760 м.
Спицы №3,5. Размер 173 см на 75 см.
Tat_Nikol вне форума   Ответить с цитированием
7 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Kalina (19.05.2017), natabu (19.05.2017), Гала (30.07.2017), евгения (17.07.2017), Ксения (17.07.2017), пятница (08.07.2017), РыжийЛенчик (19.06.2017)