Показать сообщение отдельно
Старый 17.05.2017, 22:17   #610
Ph@ntom
Местный

Поблагодарили 6,946 раз(а) в 1,584 сообщениях
Ph@ntom has a reputation beyond reputePh@ntom has a reputation beyond reputePh@ntom has a reputation beyond reputePh@ntom has a reputation beyond reputePh@ntom has a reputation beyond reputePh@ntom has a reputation beyond reputePh@ntom has a reputation beyond reputePh@ntom has a reputation beyond reputePh@ntom has a reputation beyond reputePh@ntom has a reputation beyond reputePh@ntom has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Яблоня(сорта и агротехника)

Цитата:
Сообщение от Sveta Посмотреть сообщение
2 причини:
-несприятливі кліматичні умови попередніх років для закладки плодових утворень;
-пізній вступ в пору плодоношення, як уже написали Олег та Діма. Перший урожай можна очікувати навіть на 12 рік росту.
Регулярно обрізається, але не так, як потрібно. Де яруси, супідрядність, центральний провідник? Чому допустили таку загущеність?

Мені також цікаво, як Вячеслав буде міняти форму дерева шляхом відгинання, не враховуючи той факт, що синап відносять до сильнорослих сортів, а він у нього, скоріше за все іще і на сіянцевій підщепі. Знизу іще якось можна зробити відгинання, а на висоті 6-10 метрів як? Фантом, зможеш?
Вьі отєто научными терминами не ругайтесь. это родители обрезали, ихнее дерево. в одной руке талмуд, в другой цыкатор. все по науке.
как я обрезаю дерева, вам лучше не видеть, по четным - как шелковицу, по нечетным как персики.

да, я помню, у прадеда рос синап, как тополь, облака точкой роста царапал.

йо....а мне точно нужно дерево, у которого шото бывает на высоте 10 метров, может его обрезать напрочь? у меня вертолета нет, урожай собирать и зеленую массу прыскать....
alen4ik (08.07.2017), Annetta (17.05.2017), desatka (04.12.2017), did_Panas (17.05.2017), Dim (17.05.2017), Moonvalley (18.05.2017), Sveta (17.05.2017), Therion (03.06.2017), Нина (17.05.2017)