Показать сообщение отдельно
Старый 14.05.2017, 21:44   #2305
фотограф
Увлеченный

Поблагодарили 1,166 раз(а) в 250 сообщениях
фотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud of
По умолчанию Re: Домашнее сыроделие. Кисломолочные продукты в домашних услових.

Ну все, я почав процес заповнення холодильника , буде щось таке з пропіоніками, там подивимось що виходить.

---------- Post added at 20:44 ---------- Previous post was at 20:34 ----------

Цитата:
Сообщение от Ветка Посмотреть сообщение
Діма, якщо я роблю , наприклад, йогурт або ряжанку, або ту ж сметану, готовий продукт і буде закваскою, або іі треба робити, якось специфічно.... Я пастеризую молоко на фету і тверді та с пліснявою сири, на сулугуні-халумі ні....що правда іх я роблю без заквасок...
Ну так, це закваска. Просто там бактерії вже живі, голодні, та живуть активним сімейним життям. Тому і скоріше працюють, у два рази швидше все готується так це точно, ніж на сухих. Але я може не писав, на великі сири на витримку я все ж додаю сухі, коли я купував, я одразу їх розвішував на 25 літрів ювелірними вагами по пакетикам. Закваску тільки на плісняви, тягучі сири, творог, ряженку, сметану, йогурти...
фотограф вне форума   Ответить с цитированием
4 пользователя(ей) сказали cпасибо:
flowerss (14.05.2017), Ветка (14.05.2017), Женчик (15.05.2017), Розочка (13.08.2017)