Показать сообщение отдельно
Старый 06.05.2017, 09:59   #2288
фотограф
Увлеченный

Поблагодарили 1,166 раз(а) в 250 сообщениях
фотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud of
По умолчанию Re: Домашнее сыроделие. Кисломолочные продукты в домашних услових.

Та нормаль дідуля сир варить, зате імунітет буде міцнішим Ось читав що швейцарці знайшли у своєму сирі кишкову палочку, але подумавши вирішили, що скільки там тої палочки зате сир добрий і вирішили не відмовлятися від непастеризованого молока та різних традиційних особливостей. Інфекції людство навчилися лікувати, а ось наслідки чужерідної нашому організму хімії -ні
Я тут з голодухи та щоб розм'ятися на моцареллу підсів, роблю на іпровітовскій заквасці для ряженки. Сильна штука, кислотність набирає за чотири години. Я ж тепер правильний сировар, рн міряю. Можна і без нього, але зручно, знаєш скільки ще гуляти можна, щоб не хвилюватися. Тягну у трохи підсоленій воді, зберігаю у воді з хлористим кальціем, та підкисленій лімонкою ( десь вичитав, що рн цього розчину повинен бути 4,9 - працює). Форму тримає, не розкисає, виглядає супер (кому товарний вигляд важливий, що правда, більше доби поки не залишався у живих) Ось це після доби

щось не можу багато фото прикріпити...
фотограф вне форума   Ответить с цитированием
7 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Alllla (07.05.2017), flowerss (14.05.2017), lyudmyla6y (06.05.2017), Ветка (06.05.2017), Женчик (06.05.2017), Розочка (13.08.2017), Руня (07.07.2017)