Показать сообщение отдельно
Старый 24.04.2017, 19:40   #149
Moonvalley
Местный

Поблагодарили 6,142 раз(а) в 825 сообщениях
Moonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Карпаты "круглый" год

Цитата:
Сообщение от Инженерр Посмотреть сообщение
Подскажите, а есть ли такие места, чтобы с севера всё было закрыто горами? Типа тёплых южных предгорий.
Цитата:
Сообщение от Olga Energizer Посмотреть сообщение
даже если нет дождя ...
пусть меня простят любители Карпат ... с Крымом сравним только июль по температуре ...
Ну, такого клімату, як в Криму, у нас точно не знайдете... Те ж Закарпаття - інакше. Але від цього не менш гарне. Так, треба взяти з собою і теплий одяг.
Якщо поїздом - то ІМХО краще на Східницю, у всякому разі з того, що я знаю. Просто Східниця - як вузол, з неї можна і в Урич (Тустань) добратися, і далі на Сопіт (чи ближче, там річка Стрий тече), або ж у другу сторону - на Рибник і далі, теж гарно. Або вернутись на перевал і в Опаку на форельник ... Та й добратися до Східниці зі Львова легко.
А ще можна вибрати житло на околиці смт., тоді сосни будуть під боком... чи ялиці... Знайомий чоловіка здає кімнати по вул. Шевченка, майже в кінці Східниці по вул. Шевченка.
Або на Закарпаття...
О що знайшла!

Последний раз редактировалось Moonvalley; 24.04.2017 в 20:51.
Moonvalley вне форума   Ответить с цитированием
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Elly (25.04.2017), Red (24.04.2017), Инженерр (24.04.2017)