Показать сообщение отдельно
Старый 15.04.2017, 13:45   #1284
Tat_Nikol
Местный

Поблагодарили 3,755 раз(а) в 466 сообщениях
Tat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Вредители садов и огородов

Цитата:
Сообщение от Лиса777 Посмотреть сообщение
...В самом селе оленки нет, люди и не знают, что это за вредитель...
Ха! Не можна вірити добримсусідам - коли я побачила спочатку свої іриси, обліплені оленкою клятою, а потім ту тварюку на квітучих деревах, почитала все про неї, то провела бліц-опитування близьких сусідів, до кого я могла зайти та на власні очі перевірити їхню брехню НЕЗНАЄМОТАКОГОУНАСНЕМА! Я знімала ЇХТАМНЄТУ у них на очах - - ТРЕБАЖТАКЕ!
Але я розумію односельців, бо раніше такого не було.
Навіть кравчики лазили тільки по степу, а в садибах їх бачили дуже рідко. Сьогодні вранці провели із чоловіком п"ятий рейд із пляшками олія+рідке мило+вода. Норок набагато менше, але далі вже не бачу сенса заливати їх, бо дуже багато трави.
Tat_Nikol вне форума   Ответить с цитированием
7 пользователя(ей) сказали cпасибо:
askulbeda (15.04.2017), ksyuhoid (22.04.2017), Svetmay (25.04.2017), Анатолий (15.04.2017), Елка (15.04.2017), Ирина X (15.04.2017), Лешик (26.04.2017)