Показать сообщение отдельно
Старый 11.04.2017, 17:25   #651
Natalinda
Увлеченный

Поблагодарили 3,132 раз(а) в 450 сообщениях
Natalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Теревенi 2017.

У мене від усього цього голова йде обертом. Найважче те, що кожен пояснює по своєму, а там на місці люди взагалі далекі((((
Кожен чув дзвін, та і ми в принципі такі самі
Сьогодні на сесії проголосували дати ту землю нам, якщо точніше, то свекрусі. Рішення я ще не бачила, то вже напевне після свят буде.

Kalina ви я так розумію в цих нюансах розбираєтеся. А якщо земля для ведення приватного селянського господарства, то можна і город і сад садити? Це те саме що "ведення присадибного господарства"?

Кошка Ш. ви маєте на увазі люди в селі на якій основі користуються землею? А отак і користуються. Я припустимо обробляю город. Ви моя сусідка теж обробляєте. А ваш сусід з іншого боку не обробляє. І от ви щороку по пару см в його сторону орете і орете. І через 10 років всі кажуть що така межа була давно і все тут. Там взагалі якісь такі всякі чудні справи з тими городами і дуже важко щось зрозуміти, а особливо зясувати законність. Село це таке село)))))
Але мусимо це зробити, так як плануємо займатися садком і надалі

Робити якісь документи таки будемо, бо таких ситуацій як пише Fleur у моєму селі вже було кілька. Рано чи пізно і до чоловікового села це дійде. От тільки розібратися що саме вигідніше/дешевше/легше
І кожен фініш – це, по суті, старт...

Л.Костенко
Моє життя
https://instagram.com/magiamedy?igshid=1vi7iq75l4h0l
Natalinda вне форума  
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Fleur (11.04.2017), irina s (11.04.2017), Кошка Ш. (11.04.2017), Нина (15.04.2017), Света Ш (11.04.2017)