Показать сообщение отдельно
Старый 06.04.2017, 15:21   #1278
Therion
Местный

Поблагодарили 3,379 раз(а) в 696 сообщениях
Therion has a reputation beyond reputeTherion has a reputation beyond reputeTherion has a reputation beyond reputeTherion has a reputation beyond reputeTherion has a reputation beyond reputeTherion has a reputation beyond reputeTherion has a reputation beyond reputeTherion has a reputation beyond reputeTherion has a reputation beyond reputeTherion has a reputation beyond reputeTherion has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Прививка и окулировка плодовых

Цитата:
Сообщение от karmen1 Посмотреть сообщение
Підкажіть будь ласка, захотілося мені ше черенки купити і привити яблуню, сливу. Дерева не великі на які хочу привити, так от яким методом зараз краще прививку зробити? По розміру підщепи і прищепи орієнтуватися? Тобто якшо розміром однакові то копуліровкою(або покращеною), як ні то за кору або в розщеп? чи зараз вже черенками пізно коли підщепа вже "прокинулася"? Я того ніколи не робив ще, хочу спробувати, бо нові дерева вже садити не має місця.

Ще цікавить чи можна якшо черенок довгий, розділити його на 2 наприклад і прищепити.
Ні, не пізно. За кору, копуліровка, в ращеп - нормально. За кору може ще й рано. Треба щоб кора добре відділялась. Ще можно вічкуванням в приклад, якщо це Вас не лякає. Ну і по пів лозини щепити - то занадто. По 2-4 вічка достатньо.
karmen1 (06.04.2017), Нина (07.04.2017)