Показать сообщение отдельно
Старый 04.04.2017, 10:54   #1492
did_Panas
Местный

Поблагодарили 7,132 раз(а) в 927 сообщениях
did_Panas has a reputation beyond reputedid_Panas has a reputation beyond reputedid_Panas has a reputation beyond reputedid_Panas has a reputation beyond reputedid_Panas has a reputation beyond reputedid_Panas has a reputation beyond reputedid_Panas has a reputation beyond reputedid_Panas has a reputation beyond reputedid_Panas has a reputation beyond reputedid_Panas has a reputation beyond reputedid_Panas has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Укоренение черенков винограда в домашних условиях

Цитата:
Сообщение от Нина Посмотреть сообщение
Ви мене не зрозуміли. Навіщо взагалі вставляли в пляшку перевернуте горлечко?
Тоді, мабуть я не зрозумів Ваш пост 1351 в цій темі
http://www.sadiba.com.ua/forum/showp...postcount=1351

---------- Post added at 09:54 ---------- Previous post was at 09:48 ----------

Цитата:
Сообщение от Фиорентинка Посмотреть сообщение
мої Преображеніє і Тасон спочатку пустили листки, потім корінці. через 3 тиждні висадили в бутилки з грунтом(звичайним з городу) - політ нормальний, стоять на балконі. фото зробити спробую, якщо не забуду.
З 32 патичків корінці пустили всі 100%, можливо в чоловіка рука легка, бо він якийсь заговор знає))))))
А якщо серьезно то- можливо шось було не так в технології, бо патички всі з одного куща......
У мене Преображеніє і Тасон дали спочатку корінці(майже всі), а от бруньки, на сьогоднішній день, проросли тільки у 2 з ?(точно не памятаю, ніби 6-ти чи 7-ми). Якщо ці 2 "виживуть", мені більше і не потрібно, бо де їх посадити, ще треба подумати.
did_Panas вне форума   Ответить с цитированием
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Нина (04.04.2017), Фиорентинка (04.04.2017)