Показать сообщение отдельно
Старый 03.04.2017, 23:57   #2006
Нина
Местный

Поблагодарили 24,856 раз(а) в 6,200 сообщениях
Нина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Болезни, вредители яблонь и груш

Любушка, я ті черешні, що одержала восени, обрізала до землі, лишився пеньочок трішки вищий місця щеплення, бо дуже боюсь завести цю напасть в себе. А черешні були по 2 м і грубими. Тепер буду їх обробляти всеньке літо.
А різати треба до чистої кори, без пошкоджень. Патичків не бійтеся, вони обростуть новими гіллячками, просто вже почався сокорух і я не знаю, чи можна зараз різати яблуньки без шкоди для них. Це треба було рініше зробити, коли дерева спали. Тепер, напевно, вже пізно різати. Тому треба буде з другої половини травня кожні два тижні обробляти дерева та всю траву в садку різними інсектицидами до липня. Один раз так само побризгати в липні , серпні та вересні.