Re: Подбираем сорта роз-2 ( продолжение)
Я не можу нічого підказати, тому що ви не пишете нічого про місце де ви збираєтесь ростити троянди - нічого ні про сонце, ні про грунт, ні про ідею яку ви хочете бачити в кінці.
Я не є прихильником розебуку, але й там ви могли б прочитати звідки ростуть ноги цих екзотичних "зелених" сортів - це все зрізки з парникових культур, для флористики а не для вирощування в саду. Навіть як вони ростимуть то їх цвітіння буде бідне і самі ці сорти доволі примхливі і хворобливі. Троянда виглядає гарно тільки коли вона здорова, доглянута, цвіте без видимих перерв і її колір не глушиться сусідами, а що ви очікуєте маючи кілька блідих зеленуватих квітів на зеленому фоні?
Lovely Green є в багатьох джерелах в Україні, а інша - це спрейка яку в росії зі зрізки хтось перещепив на підвій, там на розебуці є й джерело, проте я не рекомндую садити їх для естетичних цілей - хіба для самих затятих експериментаторів як колекційний сорт. А білих, кремових і жовтих-лимонних сортів з легкою зеленуватістю в бутонах є багато, треба тільки знати де і куди.