Показать сообщение отдельно
Старый 31.03.2017, 20:47   #2234
lyudmyla6y
Освоившийся

Поблагодарили 549 раз(а) в 116 сообщениях
lyudmyla6y is a splendid one to beholdlyudmyla6y is a splendid one to beholdlyudmyla6y is a splendid one to beholdlyudmyla6y is a splendid one to beholdlyudmyla6y is a splendid one to beholdlyudmyla6y is a splendid one to behold
По умолчанию Re: Домашнее сыроделие. Кисломолочные продукты в домашних услових.

Ви праві книжка стара , але для мене як для новачка саме те що треба, я читала і рецепти , і з 20 сторінки технологіний процес з усіма підпунктами, не скажу, що все зразу закарбувалось в пам'яті, але розписано все доволі
чітко, звернула увагу і на те , що акцентується увага і на кислотності і на т-рі,а також на чистоті ємностей...
Звичайно, що деяка інформація застаріла (підготовка закваски мене здивувала, а Ви розтлумачили), та все ж основні моменти залишились незмінними, такі як пастеризація ( притому там все просто по поличках розкладене), згусток, вимішування і навіть як саме наповнювати форми...
Але дещо особисто я, та й думаю більшість з вас, вносити у домашній сир не буду, чи то білки , чи то жири , чи то калій, там навіть про вапно писало,але не згадаю для чого.
Згідна свій сир найсмачніший, навіть якщо не з усіма добавками, та й взагалі я дуже задоволена, що спробувала, навіть якщо не ідеально виходить, зато своє.
lyudmyla6y вне форума   Ответить с цитированием