Показать сообщение отдельно
Старый 30.03.2017, 20:52   #2232
lyudmyla6y
Освоившийся
 
Регистрация: 28.01.2017
Адрес: тернополь
Сообщений: 166
Сказал(а) спасибо: 308
Поблагодарили 549 раз(а) в 116 сообщениях
lyudmyla6y is a splendid one to beholdlyudmyla6y is a splendid one to beholdlyudmyla6y is a splendid one to beholdlyudmyla6y is a splendid one to beholdlyudmyla6y is a splendid one to beholdlyudmyla6y is a splendid one to behold
По умолчанию Re: Домашнее сыроделие. Кисломолочные продукты в домашних услових.

Ось воно що, а я все переймаюсь на рахунок сиру, а бринза -інший технологічний процес, все таки зерно промиваю, та то намарне, життя покаже, що з того вийде (3 голівки обмазані стоять в холодильнику,поки що все ттт).
Але найбільш мене вразило те , що закваски треба підготовлювати (ст. 65), а не просто посипати по поверхні молока, як це показують у роликах, виходить ми вже із самого початку робимо все шкереберть, і фермент теж розводиться у воді (35град.) зазделегідь, а не так як я за 1-2 хв. до вливання в молоко.
Особисто мені було цікаво переглянути, дякую.
lyudmyla6y вне форума   Ответить с цитированием