Хочу сказати, що наша місцевість так деградувала назад, що в хазяйствах нічого не лишилось і про сілос, люди вже давно забули, так що нам ця проблема не загрожує, але кормлять тільки одиниці господарів своїм сіном, люцеркою, зерном та макухою, всі інші-соломою, аби передержать якось до травички, тому я розумію, що молоко зараз -ніяке...наче б то і жирок зверху є, але знизу банки-воно, як вода-пусте....по різним там бактеріям, я особо не заморочуюсь, бо роблю більш швидкі сири і такої проблеми не спостерігаю, хоча по моїм видержаним, вона є....навіть фета з непастеризованого молока, була з дірочками, почала пастеризовать- наче б то краще...а так згодна з Дімою, і гадаю, нам пощастило, що ми не лінимся, не боїмся і познаєм цю різноманітну культуру сирів....не перестаю дякувати Галині, що вона спонукала мене до цього процесу, а всі інші навчають, діляться знаннями і досвідом...

---------- Post added at 14:03 ---------- Previous post was at 13:56 ----------
Цитата:
Сообщение от lyudmyla6y
Віт, вибач, але треба виказати людині, до цього чоловіка навряд чи дійде , але Ви платите гроші...Моя дочка влітку трішки торгувала молоком (чоловік вивозив) для своїх потреб (їй 18), так ось, спочатку стояла в молочному відділі, то розповідала, що більшої гидоти ще не бачила , тому пішла стояти на дворі, бо казала , що неможливо на все дивитись, а як підходять покупці, то у всіх все просто супер.Люди Бога не бояться, для більшості ідол-гроші, а все інше, то так...Ще раз прошу вибачення за втручання.
|
Люда, я згодна з вами на всі 100 і навіть, як що зараз так складається і так було завжди, що ця тяжка праця, по утримування корів, не має достойної оплати і вигоди, все рівно, людина, повинна бути людиною і сама вирішити, потрібен їй цей тягар за такі копійки, але наказувать, собі подібних-це не подобство

...