Показать сообщение отдельно
Старый 26.03.2017, 15:52   #2185
фотограф
Увлеченный

Поблагодарили 1,166 раз(а) в 250 сообщениях
фотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud of
По умолчанию Re: Домашнее сыроделие. Кисломолочные продукты в домашних услових.

Цитата:
Сообщение от Ветка Посмотреть сообщение
Діма, а ти при наступній зустрічі пред"явиш йому претензії? Просто цікаво...я б нічого не сказала (ось така лохушка, ну ось така я),просто більше ніколи не підійду і не придбаю, а претензій не вискажу, хоча потрібно...а ціна яка?
Покі ціна не падає, 8 грн. Ну і багато у продажу немає. Всі кажуть -"ось-ось травичка вилізе.."
Звичайно скажу, а далі хай сам вирішує, чи продавати відразу по 30 літрів, чи стояти поруч з повним ринком продавців та питатися продати хоч щось.
Мені колись підсунули 30 літрів кислого, я сказав, без розговорів поміняли і більше так не робили. Глянемо, що за людина. Їм теж, у кого декілька корів , краще знайти постійних покупців. На скільки я знаю, по селах вже не скрізь навіть по 5 приймають, так що скоро пропозиції з'являться.
фотограф вне форума   Ответить с цитированием
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
flowerss (28.03.2017), Ветка (26.03.2017)